Достапни линкови

Делегација на Парламентарното собрание на НАТО во Македонија


Во посета на Македонија денеска престојува делегација на Комисијата за цивилна димензија на безбедноста од Парламентарно собрание на НАТО. Членовите на делегацијата ќе се сретнат со потретседателката на Собранието Светлана Јакимовска, а потоа и со членовите на делегацијата на Собранието во Парламентарното собрание на Северноатлантската организација, со статус на придружна делегација, членовите на Комисијата за одбрана и безбедност и на Комисијата за надворешна политика.
XS
SM
MD
LG