Достапни линкови

Седница на Собранието на Македонија


Macedonia - PM Nikola Gruevski at a Parliament session nominates new ministers and deputies , Skopje, 18Feb2013
Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи 59-та седница. Единствена точка на дневниот ред е предлог одлуката за испраќање припадници на Армијата на Република Македонија за учество во мировната операција на Европската унија во Босна и Херцеговина - ЕУФОР, АЛТЕА.
XS
SM
MD
LG