Достапни линкови

Мал напредок во разговорите за руската забрана за посвојување деца


од протестите во москва против законот за забрана на посвојување на руски деца од американски државјани
Мал напредок е постигнат во разговорите меѓу америкнските и руските власти во врска со забраната за американските државјани да посвојуваат деца од Русија. Рускиот комесар за човекови права Константин Долгов е во дводневна посета на Вашингтон. Медиумите јавуваат дека до сега не е постигнат напредок во разговорите за укинување на забраната.
XS
SM
MD
LG