Достапни линкови

Беким Асани - Проблемите на хомосексуалците


Беким Асани во разговор за РСЕ зборува за состојбата со човекови права на хомосексусалците во Македонија, за дискирминацијата, за тоа како се справуваат припадниците на ЛГБТ заедницата со како што вели, хомофобичното општство.

XS
SM
MD
LG