Достапни линкови

Одржувањето на СК2014


Колкави се трошоците за греење, осветлување и обезбедување на спомениците и објектите од проектот Скопје 2014? Жарко Настоски ја истражува економската логика зад изградбата на нови згради за администрацијата разговарајќи со градежни инженери, универзитетски професори и бивши функционери во својата истражувачка сторија во рамките на проектот „Скопски ретровизор - 10 независни истражувачки стории за капиталните проекти во Скопје" на Плоштад Слобода.

XS
SM
MD
LG