Достапни линкови

Родителите малку знаеле за здравствената состојба на Макс Шато


протест во Русија - демонстрантите со транспаренти од деца кои починалево САД откако биле посвоени од Русија
Адвокатот на американските родители на Макс Шато, посвоеното дете од Русија чија смрт предизвика меѓународен спор, рече дека неговите клиенти речиси ништо не знаеле за псхичката состојба на нивниот посвоен син. Мајкл Браун во изјава за Радио Слободна Европа вели дека неговите клиенти не добиле доволно информации за состојбата на нивниот син кога го посвоиле кон крајот на 2012 година. Правникот вели дека постои силна можност детето да страдало од синдром на фетален алкохолизам.
XS
SM
MD
LG