Достапни линкови

Информативни штандови на НВО Цивил за изборите


На 4 места во Скопје невладината организација „ Цивил“ отвори инфомативни штандови каде што граѓаните може да се информираат за нивните права поврзани со изборниот процес, и да се пожалат доколку забележат или се жртви на изборни нерегуларности и изборни притисоци. На штандовите, членови на работните групи за превенција, ќе ги информираат заинтересираните граѓани за текот на изборниот процес и за активностите на Цивил.

XS
SM
MD
LG