Достапни линкови

Секретарот за одбрана на САД во посета на Авганистан


Чак Хегел
Американскиот секретар за одбрана Чак Хегел пристигна во ненајавена посета на Авганистан.
Хегел, кој е прв пат во Авганистан изјави дека има многу предизвици пред НАТО да ја предаде безбедноста во рацете на авганистанците.
Ние сме се уште во војна, им изјави Хегел на новинарите кои патуваат со него.
XS
SM
MD
LG