Достапни линкови

Средба на Г-20 во Москва


Министрите за финансии од Г20 денеска и утре се среќаваат во Москва на разговори околу тн “војна на валутите“ но особено поради последните чекори на Јапонија да го поттикне економскиот раст. Аналитичарите велат дека потезите на Јапонија предизвикале пад на јенот за 20 процентиод ноември минатата година. Г20 го вклучува најголемиот број од светските економии.
XS
SM
MD
LG