Достапни линкови

Иванов - Ќе видиме што ќе правиме со политичката криза


Претседателот Ѓорге Иванов најави можности за преземање нови активности за надминување на актуелната политичка состојба во државата.

„Да видиме деновиве што ќе се случи, кога поминуваат сите рокови, а подоцна ќе направиме анализа и ќе видиме што може да се преземе за надминување на состојбата“, рече претседателот Иванов одговарајќи на новинарско прашање за актуелната политичка состојба во државата и неговата иницијатива за формирање експертска комисија.

Иванов денеска беше на лозовите насади во Хамзали, општина Босилово, и присуствуваше на прославата на православниот празник Свети Тирифун - заштитник на лозарите.
XS
SM
MD
LG