Достапни линкови

Видео: Колку се збогатиле преставниците на власта?


Претставници на опозицијата јавно ги читаа анкетните листови за имотната состојба на пратеници од владеачката партија пред влезот на Анти - корупциската комисија.
XS
SM
MD
LG