Достапни линкови

Џонсон Контролс денеска отвора 2 фабрики во Србија


Фабриката на Фиат во Крагуевац
Американскиот производител на автокомпоненти Џонсон Контролс ќе отвори денеска две фабрики во Крагуевац за производство на седишта и компоненти за ентериери за патнички возила.
Во нив ќе се произведуваат и делови за новиот автомобил 500Л кој се произведува во фабриката на Фиат во Крагуевац.
XS
SM
MD
LG