Достапни линкови

Седница на Комисијата за европски прашања


Амбасадорот на Ирска задолжен за Македонија со седиште во Букурешт Оливер Гроган денеска пред собраниската Комисија за европски прашања ќе ги претстави приоритетите и програмата за работа на претседателството на Ирска со Европската унија за првата половина од годинава. Тоа е единствена точка на дневниот ред на седницата на Комисијата.
XS
SM
MD
LG