Достапни линкови

Намален бројот на работници во индустријата


Iran— A worker (laborer) in the Kerman copper factory, 2011
Бројот на работниците во индустријата во 2012 е намален за 2,4 отсто во однос на 2011 година, покажуваат податоците на Државниот завод за статистика. Во декември минатата година, во однос на истиот месец од 2011 бројот на работници е намален за 1,3 проценти.
XS
SM
MD
LG