Достапни линкови

Македонија го презеде претседателствување со Јадранската група


Архивска фотографија: Конференцијата на министри за одбрана на САД и Јадранската група во Скопје.
Македонија денеска го презеде на шестмесечното претседателствување со Јадранската група во првата половина од 2013 година. По тој повод министерот за одбрана Фатмир Бесими денеска во Скопје се сретна со амбасадорите на Земјите-членки на Јадранската повелба (САД, Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Црна Гора), како и со шефот на Советодавниот тим на НАТО во земјава полковник Александар Александров.
XS
SM
MD
LG