Достапни линкови

Пад на индустриското производство


Илустрација.
Индустриското производство во декември 2012 бележи пад од 8 отсто во однос на декември претходната година, објави Државниот завод за статистика. Падот на индустриското производство во периодот јануари-декември 2012 година, во однос на истиот период во 2011 година, е 6,6 проценти.
XS
SM
MD
LG