Достапни линкови

Илјадници крокодили избегале од фарма во Јужна Африка


Јужноафриканската полиција се приклучила во ловот на илјадници крокодили кои избегале од една фарма за врема на најновите поплави во таа земја. Се прецизира дека станува збор за 7 илјади крокодили. Досега само 2 илјади од нив биле повторно фатени. Полицијата го предупреди локалното население да ги избегнува подрачјата каде што би можело да се наоѓаат избеганите крокодили.
XS
SM
MD
LG