Достапни линкови

Невработеноста во Шпанија 26,2%


Невработеноста во Шпанија достигна 26,2 насто, или сега вкупно 6 милиони шпанци се без работа. Не се розови предвидувањата за шпанската економија и за оваа година. Според Меѓународниот Монетарен Фонд, Шпанија ќе има економски пад од 1,5 насто.
XS
SM
MD
LG