Достапни линкови

Економскиот форум во Давос за перспективите на светската економија


Во швајцарскиот град Давос се одржува Светскиот економски форум. Учествуваат 50 лидери на држави и околу 2.500 директори на големи светски компании. Се очекува во следните пет дена во фокусот на форумот да бидат дискусиите за изгледите на пораст на светската економија.
XS
SM
MD
LG