Достапни линкови

Лидерска средба на Груевски и Црвенковски за политичката криза


Средба на претседателите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Никола Груевски и Бранко Црвенковски.
Лидерската средба меѓу претседателите на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ, Никола Груевски и Бранко Црвенковски, ќе се одржи денеска во Клубот на пратеници во Скопје.
На средбата ќе стане збор за излез од актуелната политичка криза, а освен двајцата лидери ќе присуствуваат и највисоките претставници на двете партии.
XS
SM
MD
LG