Достапни линкови

Берзите растат по усвојувањето на буџетот на САД


Берзите во САД и целиот свет растат по усвојувањето на договорот за новиот американски буџет со кој ќе се избегне фискалниот пакет за даночни зголемувања и намалувања на трошоците.
Во меѓувреме ММФ предупреди дека со легислативата нема долгорочно да се реши проблемот со дефицитот и долгот на САД.
XS
SM
MD
LG