Достапни линкови

Иџет Мемети реизбран за народен правобранител


Народен правовбранител Иџет Мемети.
Собранието го реизбра актуелниот народен правобранител Иџет Мемети. Покрај ова, разрешен е и заменик народниот правобранител Невенка Крушаровска поради исполнување на услови за старосна пензија.
XS
SM
MD
LG