Достапни линкови

Средба на шефовите на дипломатските претставништва


министерот за надворешни работи на РМ Никола Попоски
Во Министерството за надворешни работи денеска и утре ќе се одржи редовен состанок со шефовите на дипломатско конзуларните претставништва на Македонија. Планирано е да се направи резиме за најважните случувања во текот на оваа година, а ќе бидат дадени насоки и инструкции за активностите во однос на надворешно политичките приоритети во идната година.
XS
SM
MD
LG