Достапни линкови

ССМ застана зад барањата на вработените во ОХИС


Живко Митревски, претседател на ССМ.
Сојузот на синдикати на Македонија соопшти дека безрезервно ги поддржува барањата на вработените во ОХИС. Прашањето за можните решенија за вработените во ОХИС и во останатите загубари, според Советот на ССМ, ќе биде поставено на наредната седница на Економско–социјалниот совет.
XS
SM
MD
LG