Достапни линкови

Последните француски војници повлечени од Авганистан


Француските војници при заминувањето од Кабул
Последната група на француски војници го напушти Авганистан. Околу 200 војници полетаа од аеродромот во Кабул и се очекув да пристигнат во Франција на 18 декември.
Француските војници го напуштија Авганистан две години пред повлекувањето на трупите на другите нации сојузици на НАТО.
XS
SM
MD
LG