Достапни линкови

Макпетрол ќе продолжи со испораката на енергенси кон Топлификација


Испораката на енергенси за Топлификација ќе продолжи. Компанијата во последните три дена за испорачаните количини мазут и природен гас и платила на Макпетрол вкупно 165 милиони денари со што го намалила долгот на 67 милиони денари.
Од Макпетрол информираат дека ќе продолжат со редовното снабдување на Топлификација со енергенси, но оти ќе ги следат дневните уплати од страна на Топлификација, бидејќи проблемот со финансирањето на Топлификација не е трајно решен.
XS
SM
MD
LG