Достапни линкови

Форум „Земјите од Западен Балкан – регионална инвестициска дестинација”


На иницијатива на Стопанската комора на Македонија, а со подршка на Одборот за надворешна трговија и Унијата на трговско-индустриските комори и стоковни берзи на Турција, денеска ќе биде одржан Форум на тема „Земјите од Западен Балкан – регионална инвестициона дестинација и заеднички настап на трети пазари”.
Овој форум е прв ваков настан на којшто ќе бидат претставени согледувањата на Република Турција, ЕУ и ЕБРД во однос на идниот развој и перцепцијата за Западен Балкан, како единствена бизнис и инвестициона дестинација.
XS
SM
MD
LG