Достапни линкови

Гугл мапите се враќаат на Ајфон


Гугл мапите се враќаат на Ајфон. Гугл пушти во употреба нова апликација за Ајфон со неговите мапи. Епл во септември ги отстрани мапите на гугл од своите апарати и ги замени со свои, но по многуте забелешки и рекламации од корисниците, извршниот директор на Епл, Тим Кук се јавно се извини. Затоа, од вчера, повторно има апликација на гугл мапи за Ајфон.
XS
SM
MD
LG