Достапни линкови

Бесими на конференција во Косово


Министерот за одбрана Фатмир Бесими отпатува за Косово каде ќе усчествува на Конференција на тема „Градење на регионални капацитети за
менаџирање на кризи“.На настанот во приштина ќе присуствуваат и министрите за одбрана и за внатрешни работи на Република Албанија, како и министерот
за косовските безбедносни сили. Ќе стане збор за „Урбаното барање и
спасување“, како и за многу значајната регионална соработка во полето на
менаџирањето со кризи и вонредни ситуации.
XS
SM
MD
LG