Достапни линкови

Собранието на Македонија за буџетот 2013


Македонското собрание на дневен ред на денешната седница, меѓу другото, го има предлог законот за извршување на буџетот на Република Македонија за 2013 година и измените и дополнувањата на Законот за буџетите, по скратена постапка. Пратениците ќе расправаат и за предлог законот за задолжување на Македонија кај Меѓународната банка за обнова и развој за развојни политики за конкурентност, како и за дополнување на Законот за пензиското и инвалидското осигурување.
XS
SM
MD
LG