Достапни линкови

Министерството очекува повици од незадоволни пациенти


Министерството за здравство ги повикува сите граѓани кои имале потреба од здравствена заштита во здравствените установи а не им била укажана здравствената заштита поради штрајкот на лекарите веднаш да го известат Министерството.
Министерството за здравство соопшти дека ќе постапи согласно законските норми и прописи во насока на заштита на животот и здравјето на граѓаните, како и навремено обезбедување на неопходната здравствена заштита.
XS
SM
MD
LG