Достапни линкови

Мини дефиле со албански знамиња во Скопје


Ученици од албанска националност во чест на јубилејот 100 години независнот на Албанија денеска продефилираа од Чаир до Бит-пазар. Некои објекти во Скопје украсени со знамиња по повод празникот.

XS
SM
MD
LG