Достапни линкови

Комесарот за човекови права на СЕ во посета на Македонија


Со цел да добие подобра претстава за ситуацијата со човековите права во Македонија од денеска во неколкудневна посета на скопје ќе престојува Комесарот за човекови права на Советот на Европа, Нилс Мужниекс.
За време на престојот, комесарот за човекови права ќе има средби со највисоките државни раководители и институции, претставници на политички партии, невладини организации и здруженија на граѓани.
XS
SM
MD
LG