Достапни линкови

Скопје: Национална конференција за говорот на омраза


По повод 16 ноември - Меѓународниот ден на толеранција денеска во Скопје ќе се одржи Национална конференција за говорот на омраза: Предизвици во ерата на толеранцијата, различноста и кохезијата. Конференцијата е во организација на Македонската академија на науките и уметностите, Мисијата на ОБСЕ во Скопје и Академијата за судии и јавни обвинители на Република Македонија.
XS
SM
MD
LG