Достапни линкови

Енергетска неефикасност на компаниите


Дел од фирмите не можат да обезбедат информации за тоа колку проценти од приходите им отпаѓаат на трошоци за енергија. Граѓаните, ем не се информирани, ем немаат пари. А колку пак трошоци има за енергија за објектите од проектот Скопје 2014-та, никој не знае.

XS
SM
MD
LG