Достапни линкови

Еврозоната не и обезбеди пари на Грција


Министрите за финансии на еврозоната на нивниот состанок во Брисел не се сложија да и обезбедат повеќе пари на Грција. Еврозоната и ММФ не успеаа да се договорат за долгорочниот рок за намалување на долгот, но и дадоа на Грција две години да ги спроведе реформите во економијата.
XS
SM
MD
LG