Достапни линкови

Тодоров вели дека огласот не дискриминира


На огласот на министерот Тодоров за советнички места во кабинетот се пријавиле уште двајца кандидати со коефициент над 140, изјави тој денеска. „Далеку е од смешно, ова е доказ дека Македонија има висок интелектуален потенцијал што треба да се искористи“, изјави Тодоров по Првата конференција за развој на здравствениот туризам што се одржа на Скопскиот саем.
XS
SM
MD
LG