Достапни линкови

Е:Џозеф:САД ќе задржат континуитет кон Македонија


Поранешниот претставник на МКГ за Македонија, Едвард Џозеф,оценува дека американската политика кон Македонија и проширувањето на НАТО и во новиот мандат на претседателот Барак Обама ќе се одликува со континуитет.
Џозеф смета дека и во изминатите години немало застој во активностите за проширувањето на НАТО.
-За Македонија, на сите ни е јаснo која е пречката, и тоа е еден многу несреќен проблем, вели Џозеф.
XS
SM
MD
LG