Достапни линкови

Економски самит на европските и азиските лидери


Европските и азиските лидери ќе остварат средба во главниот град на Лаос Виентијан. На дводневните разговори ќе стане збор за трговската размена меѓу двата региона за време на тешката економска клима, како и за должничката криза и забавувањето на економиите на Кина и Индија.
XS
SM
MD
LG