Достапни линкови

Вселенскиот шатл Атлантис го заврши своето последно патување


Вселенскиот шатл Атлантис
Вселенскиот шатл Атлантис вчера го заврши своето последно патување. Вработените во областа за лансирање додека го транспортираа шатлот до музејот кај што ќе биде изложен носеа банер на која беше испишано „Ние направивме историја“.
Атлантис е третиот и последен шатл кој замина во пензија и кој ќе биде изложен во јавноста.
XS
SM
MD
LG