Достапни линкови

Утре почнува зимското сметање на времето


Утре почнува зимското сметање на времето.
Стрелките на чосовникот во 3:00 часот ќе се поместат за еден час наназад, така што времето ќе се смета како 2:00 часот.
XS
SM
MD
LG