Достапни линкови

„15 години од парламентарната димензија на ПСЈИЕ“


Денеска во Скопје започнува Меѓународната конференција по повод одбележувањето на 15 годишнината од постоењето на парламентарната димензија на Процесот за соработка во Југоисточна Европа чие претседавање во јули го презема Македонија. Домаќин на конференцијата е Собранието на Република Македонија каде што ќе се одржи и седмиот состанок на Работната група за парламентарната димензија на Процесот на соработка на ЈИЕ.
XS
SM
MD
LG