Достапни линкови

Започнува есенската сесија на ПССЕ


Во Стразбур започнува есенската сесија на Парламентарното Собрание на Советот на Европа. Дебатата за почитувањето на обврските и заложбите на Руската федерација, хуманитарната криза во Сирија како и говорите на претседателите на Албанија и на Молдавија се главните теми на заседанието. Заседанието ќе трае до 5 октомври.
XS
SM
MD
LG