Достапни линкови

САД привремено го повлекуваат персоналот од амбасадата во Триполи


Снимки на осомничени терористи од нападот врз американскиот конзулат во Бенгази на 11 септември 2012 година.
САД соопштија дека привремено го повлекуваат преостанатиот персонал од амбасадата во Триполи поради безбедносни причини. Не се соопштува колкумина вработени се повлечени од главниот град на Либија. Поголемиот дел од дипломатскиот персонал беше повлечен од амбасадата во Триполи, по нападот врз американскиот конзулат во Бенгази на 11 септември годинава, кога беа убиени четворица Американци, меѓу кои и амбасадорот Кристофер Стивенс.
XS
SM
MD
LG