Достапни линкови

Потврден нов вирус од групата „САРС“


Нов вирус од групата на САРС, кој во 2002 уби 800 луѓе, е идентификуван во Британија на човек кој бил во Саудиска Арабија.
Светската Органиозација за Здравство низ системот за тревога, за ова издаде соопштение, во кое се потврдува таканаречениот „коронавирус“ на лице од Катар.
XS
SM
MD
LG