Достапни линкови

Дејан Павичевиќ нов шеф на српскиот преговарачки тим со Приштина


Српската Влада денеска го назначи директорот на Канцеларијата за експертски и оперативни дејности во преговарачкиот процес Дејан Павичевиќ за шеф на српскиот преговарачки тим во дијалогот меѓу Белград и Приштина, кој се води со посредство на ЕУ.
Дејан павичевиќ ќе го замени досегашниот шеф на тимот Борислав Стефановиќ и неговиот заменик Владимир Јовичиќ.
XS
SM
MD
LG