Достапни линкови

Собранието на Македонија ќе ја одржи 40 седница


Собранието на Македонија денеска ќе ја одржи 40 седница на чиј дневен ред е и Предлог законот за посебните права на припадниците на безбедносните сили и на членовите на нивните семејства, во прво читање. Пратениците, меѓу другите, ќе расправаат и за законите за изменување и дополнување на Законот за Народната банка на Македонија, на Законот за полиција и на Законот за продажба на деловните згради и деловните простории на Македонија, сите во прво читање.
XS
SM
MD
LG