Достапни линкови

Кацин ја поздрави одлуката на Србија


Словенечкиот пратеник во Европарламентот и извествач за Србија Јелко Kаcин.
Словенечкиот пратеник во Европарламентот и извествач за Србија Јелко Kаcин ја поздрави одлуката на Владата на Србија да учествува на регионалните состаноци.
Известувачот за Србија смета дека со тоа одлука конечно се отвара можноста за активна регионална политика на Србија. Самоизолацијата и отсуството на Србија од регионалните состоци во изминатиот период само и штети на економијата и политичката клима на Србија, изјави Кацин.
XS
SM
MD
LG