Достапни линкови

Владата во ново роуд шоу во САД и Канада


Владината делегација тргнува во 10-дневното роуд шоу. Ќе ги посети Монтреал и Торонто во Канада и уште четири градови во САД, каде ќе има презентации за можностите за инвестирање во Македонија и ќе оствари средби со повеќе компании, ова го најави директорот на Дирекцијата на Технолошко-индустриските развојни зони Виктор Мизо.
XS
SM
MD
LG