Достапни линкови

Опаѓа продажбата на списанија во САД


Продажбата на списанија во Соединетите Држави падна за 10 насто во првата половина од годината, соопшти америчка непрофитна организација за следење на тиражот. Иако вкупниот тираж е приближно ист како ланскиот, продажбата на поединечните примероци на кои издавачите повеќче заработуваат, продожува да паѓа, се вели во извештајот.Вообичаено претплатите се продаваат со попуст, со цел издавачите да го зголемат прометот и да ги привлечат огласувачите.
XS
SM
MD
LG